Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

8.10.2024

Zdraví očí je klíčové nejen pro každodenní život, ale také pro pracovní nasazení, zejména u profesí, které vyžadují maximální ostražitost. Policie ČR proto přináší svým zaměstnancům stále více výhod. Jedním z takových benefitů je i 10% sleva na laserové oční zákroky na všech klinikách Gemini. 

Práce v policejních složkách klade vysoké nároky na fyzickou i psychickou kondici, přičemž ostrý zrak hraje nezastupitelnou roli. Ať už jde o sledování dění při hlídkové činnosti nebo rychlou reakci v krizových situacích, dobrý zrak je klíčový. Laserová operace očí, která umožňuje odstranit dioptrie a tím zlepšit kvalitu vidění, může výrazně zvýšit pracovní komfort a efektivitu.

Kliniky Gemini patří mezi špičky v oblasti oční chirurgie v České republice. S dlouholetými zkušenostmi a moderním vybavením nabízejí širokou škálu zákroků, které řeší nejen krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus, ale i další oční vady. Policisté tak mají jistotu, že se svěřují do rukou odborníků.

10% sleva na zákroky je významným benefitem, který mohou využít všichni příslušníci Policie ČR. Konkrétní typ zákroku a metodu vždy doporučuje lékař na základě důkladného vyšetření.

Využití slevy je snadné. Policisté se mohou objednat na vyšetření na kterékoli klinice Gemini v České republice, kde při konzultaci předloží doklad o svém zaměstnání v policejních složkách. Po potvrzení nároku na slevu jim bude odečtena 10% sleva z celkové ceny zákroku.

Tohoto benefitu nedávno využil i pan Cienciala, který pracuje na cizinecké policii. Jak zákrok hodnotí se můžete podívat zde.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky