Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

4.9.2024

Pokud uvažujete o laserové operaci očí, nyní je ten pravý čas jednat! Díky velkému zájmu o naši letní akci jsme se rozhodli prodloužit slevu na laserovou korekci dioptrií až do konce listopadu. Zbavte se nepohodlných brýlí nebo kontaktních čoček za nejvýhodnější cenu, která začíná již na 9.500 Kč.

Ať už se chystáte na podzimní dovolenou, věnujete se aktivnímu sportu, nebo si jen chcete ulehčit každodenní život. Laserová operace očí vám umožní užívat si život naplno a bez omezení. 

Jedná se o bezpečný a bezbolestný zákrok. Společně s nejmodernějšími technologiemi a zkušenými oftalmology dokážeme krátkozrakost, dalekozrakost i astigmatismus odstranit rychle a bezbolestně. Po zákroku se můžete těšit na rychlý návrat k běžným aktivitám, a to často už v průběhu několika dnů.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a rezervujte si svůj termín ještě dnes! Akční ceny platí pouze do konce listopadu. Naše kliniky se pyšní dlouholetými zkušenostmi, individuálním přístupem a špičkovými výsledky, které již pomohly deseti tisícům spokojených pacientů.

Pro více informací a objednání na konzultaci nás kontaktujte na infolince (+420) 577 202 202 nebo navštivte naše webové stránky.

Využijte výhod laserové korekce dioptrií a přivítejte podzim s novým a jasným pohledem na svět!

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky