Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

24.9.2024

Tereza Ošmerová, devatenáctiletá pacientka, se rozhodla podstoupit laserovou korekci zraku, která pro ni znamenala nejen zlepšení života, ale i výrazné finanční úspory do budoucna. Krátkozrakost, kterou trpěla, ji omezovala zejména při sportu, kde jí brýle nebo kontaktní čočky často překážely. 

Doporučení k operaci přišlo i od jejího otce, který pracuje jako oční lékař. Tereza však musela počkat, až dosáhne vhodného věku pro zákrok a až se jí zcela ustálí dioptrie. Operaci se rozhodla podstoupit na oční klinice Gemini ve Zlíně.

Terezu operovala doktorka MUDr. Klimešová, která ji svým přístupem během zákroku uklidňovala a podrobně jí popisovala každý krok. Pacientka si velmi pochvalovala její pečlivost a důkladné vysvětlení celého procesu. Nejvíc času vlastně zabere jenom to vyšetření, ale ta operace jako taková je strašně rychlá,” řekla pacientka. 

Po operaci se Tereza rychle zotavila. Pět dní po zákroku jí lékaři potvrdili, že její zrak je v pořádku a že je schopna bez obav řídit automobil. Pacientka je s výsledkem operace spokojená a považuje ji za jedno z nejlepších rozhodnutí svého života. Díky tomu, že už nemusí nosit brýle ani čočky, se nyní cítí mnohem svobodnější.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky