Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

14.10.2024

Oční klinika Gemini obdržela prestižní certifikát AECOS Green Working Group. Tento certifikát je udělován za výjimečné úsilí v oblasti udržitelnosti a ochrany životního prostředí v oftalmologii. 

Ocenění připadlo Gemini zejména za svou iniciativu v minimalizaci odpadu při bilaterálních operacích katarakty, které se vyznačují nižší spotřebou jednorázového materiálu.

Tato certifikace potvrzuje naše dlouhodobé zaměření nejen na špičkovou zdravotní péči, ale také na inovativní přístupy, které zohledňují environmentální dopad moderní chirurgie. Díky efektivnímu využívání zdrojů a snížení odpadu během operací zlepšujeme nejen kvalitu života našich pacientů, ale také přispíváme k udržitelné budoucnosti pro další generace.

„Jsme velmi hrdí na tento úspěch, který odráží naši snahu optimalizovat každý krok operace a zároveň zmenšovat ekologickou stopu,“ říká přednosta očních klinik Pavel Stodůlka. 

Certifikát je uznáním nejen pro naši kliniku, ale i pro celý tým, který neustále pracuje na zlepšování procesů a přináší inovace jak v lékařství, tak v ekologických postupech.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky