Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

25.6.2024

Vendula je vášnivou sportovkyní. Miluje lyžování, jízdu na kole a také jízdu na motorce. Kvůli zhoršenému vidění musela nosit dioptrické brýle nebo kontaktní čočky. Při jejích oblíbených aktivitách ji však korekční pomůcky dost omezovaly, a proto se rozhodla podstoupit laserovou operaci očí. 

Oční kliniku Gemini znala odjakživa a podstoupit oční operaci bylo její velké přání, proto čekala až se její oční vada ustálí. 

Většina pacientů má před operací jisté obavy a ani Vendula nebyla výjimkou. “Všichni jsou strašně vstřícní a hodně mi pomohli při tom mém stresu, který jsem prožívala před operací, i když teď už vím, že to vlastně bylo zbytečné,” vypráví pacientka. 

Každému pacientovi se v Gemini snažíme být nápomocní, vše pacientům dobře vysvětlujeme a odpovídáme na různé otázky. Zkrátka chceme pacienta provést celým procesem co nejvíce v klidu. Pokud je potřeba, můžeme poskytnout i léky na uklidnění. 

Jsme rádi, že jsme pacientce Vendule mohli dopřát svobodu při sportování. Podívejte se na video, kde se o své zkušenosti více rozpovídala.

Pokud vás také trápí slabý zrak a omezují vás brýle nebo čočky, neváhejte a navštivte oční kliniku Gemini.

 

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky