Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

20.8.2024

Oční klinika Gemini, lídr v oblasti oční péče a chirurgie, otevírá dveře novým členům týmu. Nabízíme jedinečnou příležitost pracovat pro značku, která je známá svou odborností, špičkovou péčí, inovacím a profesionálním přístupem. Ať už hledáte práci na plný nebo částečný úvazek, Gemini je tím místem, na které byste měli zaostřit.

Co můžete očekávat?

Reprezentativní prostředí a moderní vybavení
Pracovat budete v moderních prostorech naší kliniky, která je vybavena nejnovějšími lékařskými přístroji. Budete mít příležitost podílet se na péči o zrak našich pacientů, a to v prostředí, které je nejen funkční, ale i esteticky příjemné.

Jednosměnný provoz
Vaše práce bude organizována v jednosměnném provozu, což znamená pravidelný a předvídatelný pracovní režim. Tento systém vám umožní lépe plánovat svůj volný čas a věnovat se svým koníčkům a rodině.

Podpora týmu a systém zaškolení
Náš tým je známý svou soudržností a přátelskou atmosférou. Nováčkům nabízíme důkladný systém zaškolení, aby se co nejrychleji začlenili do našeho týmu a cítili se jistě ve své nové roli. 

Podmínky pro kariérní a osobní rozvoj
V Gemini věříme v podporu kariérního růstu a osobního rozvoje. Poskytujeme pracovní prostředí, které vám umožní nejen profesní růst, ale i osobní spokojenost. Nabízíme pravidelné školení a možnost zlepšování vašich dovedností, abyste mohli neustále rozšiřovat své znalosti a zkušenosti.

Atraktivní finanční ohodnocení
Kromě konkurenceschopné mzdy nabízíme také pravidelné kvartální odměny, které reflektují váš výkon a nasazení. Chceme spravedlivě odměňovat vaši práci a motivovat vás k dalším úspěchům.

Benefity a výhody
Zaměstnanci Gemini mohou využívat bohatý balíček benefitů, včetně příspěvku na volnočasové aktivity až do výše 12 000 Kč ročně, 25 dnů dovolené (při plném úvazku), stravenek v hodnotě 150 Kč a slev na služby a produkty kliniky.

Připojte se k Nám!

Pokud hledáte práci, kde můžete uplatnit své odborné znalosti, rozvíjet se a přitom pracovat v týmu, který si navzájem vychází vstříc a podporuje se, oční klinika Gemini je pro vás tou pravou volbou. Neváhejte a podívejte se na aktuální nabídku volných pozic na našich webových stránkách: www.gemini.cz/kariera.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky