Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

2.10.2024

Ve dnech 26. – 28. září 2024 se v Olomouci, v hotelu Clarion, konal XXXII. Výroční sjezd České oftalmologické společnosti ČLS JEP, kterého se zúčastnilo také velké množství lékařů a sester z očních klinik Gemini. Vzhledem k vysokému počtu účastníků z našich řad jsme jsme dokonce v pátek 27. září uzavřeli některá naše pracoviště, abychom nikomu neupírali účast na této prestižní události.

Do odborné části programu aktivně přispěla svou přednáškou MUDr. Horáčková z naší brněnské kliniky i zakladatel sítě očních klinik Gemini, Pavel Stodůlka, který během sjezdu přednesl hned několik příspěvků.

Na sjezdu nechyběl ani reprezentační stánek Gemini, který nám získal pozornost nejen hezkým zázemím, ale také vlastním barmanem, který návštěvníkům míchal nealkoholické drinky přímo na místě.

Po skončení odborného programu se někteří lékaři zúčastnili exkluzivního kurzu vaření s michelinským šéfkuchařem Romanem Paulusem.. Kurz si všichni velice pochvalovali, a tak je možné, že šéfkuchař Paulus lékaře obohatil nejen o výborné kulinářské zážitky, ale také inspiraci, jak pečlivost a preciznost, které jsou vlastní špičkové gastronomii, přenést do péče o pacienty.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky